Istos Media
Haarlem | KvK Amsterdam: 62523023

Over Istos Media


Istos Media Istos Media
Istos Media

Istos Media is een onderneming in 2006 opgericht onder de naam Istos - Audio Video en Computers, of kortweg Istos - AVC voor retail toepassingen en Istos Design voor alle internet en computer toepassingen.

"Istos" is het griekse woord voor "web". Istos design is dus letterlijk vertaald web design.

Het bedrijf is begonnen met het ontwerpen en beheren van verschillende websites en internet toepassingen, waaronder e-Commerce, PHP toepassingen en webapplicaties. Tegelijkertijd werd begonnen met retail van audio, video en computerproducten.

Al kort daarna zijn Foto- en Video producties (ten behoeve van webcontent) als bedrijfsactiviteiten erbij gekomen. Later zijn daar Event organisatie en/of promotie (al dan niet via social media), en Muziek promotie aan toegevoegd.

Sinds 2015 zijn alle bedrijfsactiviteiten ondergebracht onder de nieuwe en huidige naam Istos Media, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Amsterdam onder nummer 62523023 en is de oude naam Istos AVC komen te vervallen.

Sinds 2018 zijn de activiteiten uitgebreid met Cyber Security diensten om continuïteit voor bedrijven te waarborgen en business risks met betrekking tot Cyber Attacks te beperken.


Ons Team


Renato

Renato Buis
Creative Director

Belgin

Belgin Tastan
IT Security Consultant

Natalia

Natalia Wang
Graphic Designer