Istos Media
Haarlem | KvK Amsterdam: 62523023

Istos Media


IT oplossingen

Istos Media is actief in Computerservice en Informatietechnologie en biedt IT oplossingen voor particulieren en bedrijven, waaronder e-Commerce, PHP toepassingen en webapplicaties.

De verschillende bedrijfsactiviteiten zijn hieronder uiteengezet.


Istos Media | Istos Design


Webdesign

Istos Design biedt je een breed aantal services zoals het ontwikkelen van mooie eigentijdse Websites die ook goed op mobiele apparaten bekeken kunnen worden. Tevens is veilige Webhosting belangrijk met de meest recente beveiligingsupdates en alle hosting voorzien wij van een gatis SSL certificaat inclusief installatie. Daarnaast voorzien wij ook de websites van content zoals texten, foto's, logo's en illustraties.

Klik HIER om naar de website van Istos Design te gaan


Istos Media | Foto- en Video producties


Foto- en Video producties

Fotografie van bedrijfsonmoetingsdagen, events, bruiloften en partijen.

Video opnamen in HD kwaliteit van bedrijfsonmoetingsdagen, events, bruiloften en partijen. Alle scenes worden gemonteerd met speciale overgangen, begin credits en aftiteling tot één geheel.


Istos Media | Istos Music


Istos Music

Organisatie van live Muziek tijdens uiteenlopende Events inclusief promotie van het event. Of de organisatie van het event volledig uit handen geven.

Voor diverse zangers, zangeressen en bands verzorgt Istos Media boekingen. Dit kan een popband zijn, klasieke muziek of Jazz Trio. Maar ook duo's en kwartetten. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.


Istos Media | Istos Tickets


Istos Tickets

Voor organisatoren en musici biedt Istos Media een E-Ticket service aan voor events. Klanten hebben de mogelijkheid te betalen met iDeal, Credit Card of Paypal over beveiligde verbinding. Voor slechts 0,80 cent ex. BTW per ticket, inclusief transactiekosten bij iDeal betaling, klanten betalen dus geen service fee!

Zeker weten hoeveel mensen er komen, kortingcodes versturen en verschillende toegangsprijzen per event afhankelijk van de te kiezen opties. Check zelf de bezoekers in met je iPhone d.m.v. de QR code te scannen.Klik HIER om naar de website van Istos Tickets te gaan


Istos Media | Social Media


Social Media

Wanneer je naam gevestigd is zijn er altijd mensen die de persoon of organisatie willen volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Wanneer het aantal volgers aanzienlijk is toegenomen is het in principe een belangrijk advertentiemiddel.

Neemt Social Media teveel tijd in beslag, besteed het dan uit aan Istos Media.


Istos Media | Cyber Security


Cyber Security

Veel bedrijven hebben tegenwoordig te maken met cyber attacks of DDoS aanvallen waartegen zij zich moeten wapenen om continuïteit voor bedrijven te waarborgen en business risks met betrekking tot Cyber Attacks te beperken. Attackers ontwikkelen steeds geavanceerdere methodes om toegang te krijgen tot gevoelige informatie en deze te stelen of te vernietigen.

DDoS-aanvallen, internetcriminaliteit, hacken en datalekken: het zijn onderwerpen die niet meer weg te denken zijn in de IT-wereld. De opkomst van internetcriminaliteit neemt vooral toe door de explosieve groei van online shoppen.

De uitvoering van criminele activiteiten op het internet is dan ook relatief veilig en aantrekkelijk: geringe investeringen en middelen leveren grote winsten voor hackers op. Bovendien is de kans om betrapt te worden vrij klein. Een DDoS-aanval kan gemakkelijk opgezet worden.

Naast de gevaren voor bedrijven zien we helaas dat webwinkels steeds vaker worden aangevallen om klantgegevens te bemachtigen. Doordat webwinkels vaak onvoldoende beveiligd zijn, vormen zij een gemakkelijk doelwit voor hackers.

Beveiligen van systemen, data en netwerken kan gedaan worden door Cyber Security Products zoals anti-virus, anti-malware, firewall, router, switch, access point, mobile security en biometrische authenticatie.


Istos Media | Hosting


Hosting

Een goede website vereist goede hosting. Ook hosting van websites doet Istos Media in eigen beheer. Istos Media Hosting heeft als hostingprovider de doelstelling om een zo hoog mogelijke kwaliteit van hosting aan te bieden en tevens een goede prijs-kwaliteitverhouding te bewaken.

Wij bieden je een aantal pakketopties voor een vaste jaarprijs. Indien gewenst helpen wij je met het vinden van een passende domeinnaam.

Klik HIER om naar de website van Istos Design te gaan om de hosting mogelijkheden te bekijken.